Kruchutka podsuszana od „Od Braci”
Czy kruchutka podsuszana „Od Braci” brzmi jak nazwa wędliny, która może być wytwarza przez firmę rodzinną? Czy „kruchutka” sugeruje, że produkt jest delikatny, lekko kruchy, a „podsuszana” wskazuje na wędlinę, która została lekko suszona, ale nie w pełni, co może nadawać jej delikatną teksturę i smak?
Czy chodzi o kiełbasę, która ma przyjemną konsystencję i jest wytwarzane w tradycyjny sposób, prawdopodobnie z dbałością o jakość składników i procesu produkcji? Odpowiedź brzmi: TAK – to właśnie cała nasza kruchutka podsuszana „Od Braci”.
Cechy wyróżniające 
-
110g mięsa na 100g produktu
-
Bez dodatku fosforanów
-
Bez dodatku barwników
-
Wysoka zawartość białka
-
Tradycyjnie wędzona na drewnie bukowym, suszona
- Wartość energetyczna 1248kJ/301 kcal
- Tłuszcz 24 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g
- Węglowodany 1,7 g
- w tym cukry 0,7 g
- Białko 19 g
- Sól 2,0 g
Wartość odyżywcza w 100g produktu:

Forma pakowania: MAP
Waga: ok. 0,5 kg
-
Produkt wieprzowy