Szynka bez dodatku konserwantów z Wadowic (mini)
Wykwintna wędlina z dolnej części szynki, pokryta delikatną warstwą tłuszczyku, zachwyca miłośników tradycyjnych wyrobów swoim naturalnym wyglądem i niezwykłą kruchością. Ten ręcznie przygotowywany, z najwyższą starannością wykrawany i obrabiany kawałek mięsa powstaje bez dodatku konserwantów. Jak osiągnięto tak bogaty, wyrazisty smak? Sekret tkwi w przyprawach, spośród których szczególnie wybijają się aromatyczne nuty liścia laurowego, nadające produktowi niepowtarzalny charakter. Nic więcej nie trzeba – oto doskonałość w swojej prostocie.
Cechy wyróżniające 
          - 
                  110 g mięsa na 100 g produktu 
- 
                  Bez dodatku konserwantów 
- 
                  Tradycyjne wędzona na drewnie bukowym 
- 
                  Wysoka zawartość białka 
- 
                  Bez dodatku fosforanów 
- 
                  Bez dodatku glutaminianu sodu 
- Wartość energetyczna 675kJ/161 kcal
- Tłuszcz 6,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g
- Węglowodany 2,2 g
- w tym cukry 0,6 g
- Białko 23 g
- Sól 2,0 g
Wartość odyżywcza w 100g produktu:
 
        - Forma pakowania: MAP 
- Waga: ok. 0,5 kg 
- 
                          Produkt wieprzowy 
 
             
             
             
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        